Първоначално публикувано от Venci
Известие
Collapse
No announcement yet.
Осветление на задния номер
Collapse
X
-
тва е загубена кауза брат ми на мене ми присветват по дупките и тва за халогена и тва за заключването на задните стъкла и съм ги разглобявал десетина пъти по друга причина и съм изпръскал сигурно половин шише контактшпрей обаче цветомузиката си остава. хич не ги мисли'93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
'98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB
Comment
-
Е кво, да му се не види, се скапва там??? И при мен известно време премигваше и после умря окончателно
Ако е изгорял светодиодът, няма проблем да му запоя нов - ей така, за да е мойто магаре мъжко
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95
Comment
-
Първоначално публикувано от ALFA CORSEИ аз имам същия проблем с бутончето за халогените. Всъщност имам две такива бутончета... едното не задържа в долно положение и си свети, другото работи, но не свети'93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
'98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB
Comment
-
Брях, мойто кола си живее собствен живот и тва е
Снощи като си тръгвах от офиса включвам къси и... уж изгорялата индикация на таблото светва! Пусках, гасих, карах по дупки - свети си абсолютно стабилно, не мигаДнес пак свети... (за разлика от копчето на халогените - там няма подобрение
). Ама ще хвана да отворя все пак табълцето - май-малкото да почистя контактите.
Comment
-
Bass явно има характер - каквото реши това свети.
И аз съм на тояДвата светодиода под таблото за климатроника - за щеката/ маслото/ и за ниво на течност чистачки са на кеф . /И масло и течност има/ палиш - светят , караш си и по някое време гледаш ах не светят
. Много често има и обратната ситуация не светят и като им щукне светят .
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
-
Въх мър майко! Че сал аз ли нямам индикация за течността за чистачките??? При мойта модификация почти всичко от чекпанела е изнесено на таблото, ма не е светило досега (а не е като да не съм оставал без течност)Или пък да е загинала ламба...
Колега 100letov, как е при теб тая работа (нали си и ти с MY95)?
Comment
Comment